ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Οι «πράσινες» αγκαλιές, οι πανηγυρισμοί και η απονομή του τροπαίου! (Pics, Vids)

Έξαλλοι πανηγυρισμοί από την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αμέσως μετά τη λήξη του τελικού αλλά και κατά τη διάρκεια της απονομής.

Παναθηναϊκός: Οι «πράσινες» αγκαλιές, οι πανηγυρισμοί και η απονομή του τροπαίου! (Pics, Vids)

Κυπελλούχος Ελλάδος στο μπάσκετ γυναικών για τη σεζόν 2022-23 είναι ο Παναθηναϊκός ο οποίος επικράτησε σε τελικό-θρίλερ της Ελευθερίας Μοσχάτου με 66-61!

Οι «πράσινες» για 39 λεπτά έβλεπαν την ομάδα του Μοσχάτου να σουτάρει εξαιρετικά από το τρίποντο (9/22, 40%) και να έχει το πάνω χέρι για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ωστόσο η κορυφαία του «τριφυλλιού» Αρίκα Κάρτερ (19 πόντους, 4 ριμπάουντ και 7 ασιστ) με τρίποντα και φάουλ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα έβαλε μπροστά τον Παναθηναϊκό και ουσιαστικά χάρισε το Κύπελλο στην ομάδα της μετά από 23 χρόνια. 11 πόντους και 7 ριμπάουντ πρόσθεσε για τον αγχωμένο Παναθηναϊκός η Έμιλυ Πότερ, ενώ από εννέα πόντους είχαν οι Πηνελόπη Παυλοπούλου και Κατερίνα Σωτηρίου.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.061 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2022-2023 / FINAL-4 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ – ΕΛ.ΜΟΣΧΑΤΟΥ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2022-2023 / FINAL-4 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ – ΕΛ.ΜΟΣΧΑΤΟΥ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Πράσινες» αγκαλιές μετά την τελευταία άμυνα" />Πράσινες» αγκαλιές μετά την τελευταία άμυνα" />
Πράσινες»... φωτογραφίες πριν την απονομή " />
MVP» του τελικού αναδείχθηκε η Αρίκα Κάρτερ " />Πρασίνων» αναδείχθηκε ως η πολυτιμότερη παίκτρια του τελικού, παίρνοντας το βραβείο του «MVP»" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.