ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Καπογιάννη: «Άξια ομάδα το Μοσχάτο, ήμασταν περισσότερο αγχωμένες, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα καταφέραμε» (Vid)

Όλα όσα δήλωσε η Ελένη Καπογιάννη, αμέσως μετά τη λήξη του τελικού, που βρήκε τον Παναθηναϊκό κυπελλούχο Ελλάδας κόντρα στην Ελευθερία Μοσχάτου.

Καπογιάννη: «Άξια ομάδα το Μοσχάτο, ήμασταν περισσότερο αγχωμένες, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα καταφέραμε» (Vid)

Η Ελένη Καπογιάννη στις δηλώσεις της μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, σημείωσε πως η εμπειρία των παικτριών της ήταν αυτή που έφερε στο τέλος το τρόπαιο παρά το άγχος και την μέτρια εμφάνιση.

Παράλληλα η προπονήτρια του «τριφυλλιού» σημείωσε πως οι πανηγυρισμοί θα κρατήσουν έως τη Δευτέρα το μεσημέρι και μετά η προσοχή των «πρασίνων» θα στραφεί στους τελικούς με τον Ολυμπιακό.

Η προπονήτρια του Παναθηναϊκού είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: 

«Ο τελικός είναι τελικός. Απ’ ότι διαπιστώσαμε οι αθλήτριές μας ήταν πιο αγχωμένες απ’ ότι έπρεπε. Το Μοσχάτο έπαιξε πολύ καλά, έπαιξαν ιδανικό παιχνίδι εναντίον μας. Εμείς δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα. Στο τέλος μέτρησε η εμπειρία μας. Συγχαρητήρια στο Μοσχάτο, άξια ομάδα. Αλλά θέλω να δώσω συγχαρητήρια και σε εμάς. Δεν έχει σημασία το πώς επιτεύχθηκε, αλλά επιτεύχθηκε και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι αυτό. 

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 117 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όταν έχεις άγχος δεν έχεις καθαρό μυαλό. Δεν δώσαμε μπασκετικές οδηγίες, αλλά κυρίως το πώς κάνουμε τα απλά πράγματα. Θέλω να συγχαρώ και τον κόσμο. Δεν ήταν τρομερά ποιοτικό παιχνίδι αλλά είχε σασπένς και ίσως να τους άρεσε αυτό.

Αυτό το Κύπελλο θα την ανεβάσει σήμερα την αυτοπεποίθηση μέχρι αύριο το μεσημέρι. Είναι δύσκολη η σειρά με τον Ολυμπιακό, είμαστε αουτσάιντερ. Θα πανηγυρίσουμε σήμερα γιατί το αξίζουμε, δώσαμε μεγάλη μάχη, αλλά από αύριο θα το ξεχάσουμε. Σίγουρα μπορεί να έχουν μια ανάταση αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα μείνουν και συγκεντρωμένες γιατί δεν έπαιξαν όπως έπρεπε. Άρα πιστεύω ότι θα είμαστε συγκεντρωμένες με τον Ολυμπιακό».

Άξια ομάδα το Μοσχάτο, ήμασταν περισσότερο αγχωμένες»" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.