ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παυλοπούλου: «Στο τέλος αυτό που μένει είναι ο τίτλος – Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας»

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και τη συνέχεια με τους τελικούς πρωταθλήματος, μίλησε η αρχηγός των «πρασίνων», Πηνελόπη Παυλοπούλου.

Παυλοπούλου: «Στο τέλος αυτό που μένει είναι ο τίτλος - Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας»

H Πηνελόπη Παυλοπούλου απέδωσε την κατάκτηση του Κυπέλλου στην ομαδική προσπάθεια του Παναθηναϊκού, με την αρχηγό του «τριφυλλιού» να δηλώνει πως η κατάκτηση της κούπας είναι μεγάλη τιμή.

Η αρχηγός του Παναθηναϊκού είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: 

«Είναι πολύ βαρύ και γι αυτό χρειάστηκε την υποστήριξη των συμπαικτριών μου. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα. ήταν πολύ δύσκολο και αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα του Μοσχάτου έδειξε ότι άξιζε να βρίσκεται εδώ. 

Είναι τεράστια η τιμή για εμάς. Εκείνη τη στιγμή έτυχε να είμαι εγώ, άλλες φορές η Κάρτερ, άλλες η Σωτηρίου. Λειτουργούμε σαν ομάδα. Εκείνη τη στιγμή όλες σκεφτόμασταν πώς θα κερδίσουμε τον αγώνα. 

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.284 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θέλαμε το τρόπαιο και τα καταφέραμε. Η κούπα είναι κούπα και στο τέλος αυτό που μένει είναι ο τίτλος. Έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας. Θα είμαστε συγκεντρωμένες στους τελικούς με μια καλύτερη ψυχολογία. Η Διονυσία είναι δυναμίτης, έχει πολύ μεγάλη δύναμη παρ’ ότι μικρή στο μέγεθος».

Πράσινες» σήκωσαν» το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας μετά την επικράτηση τους απέναντι στην Ελευθερία Μοσχάτου." />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.