ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Κάρτερ: «Δεν φανταζόμουν πως θα βγω MVP – Κάναμε πολύ καλή ομαδική προσπάθεια»

Η Αρίκα Κάρτερ μίλησε για την φανταστική εμπειρία της κατάκτηση του τροπαίου και επισήμανε πως η ομαδική δουλειά κάνει την επιτυχία ακόμα μεγαλύτερη.

Κάρτερ: «Δεν φανταζόμουν πως θα βγω MVP - Κάναμε πολύ καλή ομαδική προσπάθεια»

Η Αρίκα Κάρτερ οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην Ελευθερία Μοσχάτου και έπειτα από τη λήξη του τελικού αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης.

Μιλώντας, η Αμερικανίδα γκαρντ/φόργουορντ επισήμανε την φανταστική εμπειρία της κατάκτησης του τροπαίου και τόνισε πως η ομαδική δουλειά κάνει την επιτυχία ακόμα μεγαλύτερη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η MVP, Αρίκα Κάρτερ:

«Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έβγαινα MVP. Κάνω στο παιχνίδι αυτό ακριβώς που χρειάζεται η ομάδα και από τη στιγμή που αυτό έπρεπε να κάνω σήμερα το έκανα. Η ομάδα μας παλεύει σε κάθε παιχνίδι και γίνεται ομαδική προσπάθεια.

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 110 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Περιμέναμε να γίνει ένα δυνατό παιχνίδι γιατί ο τελικός του κυπέλλου είναι ξεχωριστός. Και οι δύο ομάδες διεκδικούσαν έναν τίτλο στο τέλος όμως ο Παναθηναϊκός στο τέλος ήταν καλύτερος και πήρε την νίκη».

MVP» του τελικού αναδείχθηκε η Αρίκα Κάρτερ " />Πρασίνων» αναδείχθηκε ως η πολυτιμότερη παίκτρια του τελικού, παίρνοντας το βραβείο του «MVP»" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.