Ερασιτέχνης

Κάρτερ: «Δεν φανταζόμουν πως θα βγω MVP – Κάναμε πολύ καλή ομαδική προσπάθεια»

Η Αρίκα Κάρτερ μίλησε για την φανταστική εμπειρία της κατάκτηση του τροπαίου και επισήμανε πως η ομαδική δουλειά κάνει την επιτυχία ακόμα μεγαλύτερη.

Η Αρίκα Κάρτερ οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην Ελευθερία Μοσχάτου και έπειτα από τη λήξη του τελικού αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης.

Μιλώντας, η Αμερικανίδα γκαρντ/φόργουορντ επισήμανε την φανταστική εμπειρία της κατάκτησης του τροπαίου και τόνισε πως η ομαδική δουλειά κάνει την επιτυχία ακόμα μεγαλύτερη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η MVP, Αρίκα Κάρτερ:

«Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έβγαινα MVP. Κάνω στο παιχνίδι αυτό ακριβώς που χρειάζεται η ομάδα και από τη στιγμή που αυτό έπρεπε να κάνω σήμερα το έκανα. Η ομάδα μας παλεύει σε κάθε παιχνίδι και γίνεται ομαδική προσπάθεια.

Περιμέναμε να γίνει ένα δυνατό παιχνίδι γιατί ο τελικός του κυπέλλου είναι ξεχωριστός. Και οι δύο ομάδες διεκδικούσαν έναν τίτλο στο τέλος όμως ο Παναθηναϊκός στο τέλος ήταν καλύτερος και πήρε την νίκη».

MVP» του τελικού αναδείχθηκε η Αρίκα Κάρτερ " /> Πρασίνων» αναδείχθηκε ως η πολυτιμότερη παίκτρια του τελικού, παίρνοντας το βραβείο του «MVP»" />
Exit mobile version