ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Χριστινάκη: «Εξαιρετική η Κάρτερ αλλά έγινε ομαδική δουλειά» (Vid)

Όλα όσα δήλωσε η Ελεάννα Χριστινάκη, αμέσως μετά τη λήξη του τελικού, που βρήκε τον Παναθηναϊκό νικητή και τροπαιούχο.

Χριστινάκη: «Εξαιρετική η Κάρτερ αλλά έγινε ομαδική δουλειά» (Vid)

Η Ελεάννα Χριστινάκη στις δηλώσεις της αμέσως μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, στάθηκε στο άγχος που υπήρχε αφού το «τριφύλλι» ήταν το φαβορί της αναμέτρησης, ενώ υπογράμμισε πως η νίκη και το τρόπαιο ήταν ομαδική προσπάθεια.

Η γκαρντ του Παναθηναϊκού είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Κάθε παιχνίδι στο Κύπελλο είναι δύσκολο. Είχαμε στρες γιατί ήμασταν το φαβορί. Είμαστε πολύ χαρούμενες γιατί ήρθε ο πρώτος τίτλος στη χρονιά. 

Η Κάρτερ είναι μεγάλη παίκτρια, αλλά ήταν ομαδική δουλειά. Όλα τα κορίτσια προσπαθήσαμε πολύ γιατί ήμασταν πίσω στο σκορ σε όλη την διάρκεια του αγώνα».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.923 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Εξαιρετική η Κάρτερ αλλά έγινε ομαδική δουλειά»" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.