ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ντροπιαστικές δηλώσεις από τον Κόκκαλη: «Ας μην κατέβαιναν στη Ριζούπολη – Είχαμε ζήσει και χειρότερα» (Vid)

Ο άλλοτε πρόεδρος του Ολυμπιακού, Πέτρος Κόκκαλης, σε συνέντευξή του στους Betarades προκάλεσε ξανά και ανέφερε ότι είχε βιώσει χειρότερες καταστάσεις απ΄ ότι τα όσα ντροπιαστικά συνέβησαν στη Ριζούπολη.

Ντροπιαστικές δηλώσεις από τον Κόκκαλη: «Ας μην κατέβαιναν στη Ριζούπολη - Είχαμε ζήσει και χειρότερα» (Vid)

Τα όσα διαδραματίστηκαν στην Ριζούπολη πριν από 20 χρόνια αποτελούν μία από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο τότε παράγοντας του Ολυμπιακού, παραχώρησε συνέντευξη στους Betarades και προκάλεσε με τα όσα είπε για τη Ριζούπολη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.826 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ήταν ένα μεγάλο ματς, κερδίσαμε και πήραμε το πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε.

Όσον αφορά για τις συνθήκες που υπήρχαν στο γήπεδο τότε: «Αν έχεις ζήσει στο ελάχιστο αυτά που εμείς έχουμε ζήσει στα εκτός έδρας παιχνίδια, δηλαδή στη Τούμπα, στο Χαριλάου, στη Λάρισα, στον ΟΦΗ, στη Ριζούπολη υπήρχε πολύ πάθος από τον κόσμο, την ομάδα για να κερδίσουμε και κερδίσαμε».

Για τα λόγια των παικτών του Παναθηναϊκού, ότι το ματς δεν έπρεπε ποτέ να ξεκινήσει: «Αν δεν έπρεπε να ξεκινήσει, ας ην κατέβαιναν. Ήταν μια απόφαση που έπρεπε να πάρουν, μια απόφαση που ο Ολυμπιακός δεν πήρε ποτέ σε πολύ σκληρές συνθήκες. Υπήρχε φασαρία στο γήπεδο. Αρχικά η Ριζούπολη είναι ένα κακό γήπεδο, με την έννοια ότι δεν έχει υποδομές, ασφάλεια, αποστάσεις. Θυμάμαι χαρακτηριστικά, ότι υπήρχε μια φυσούνα για να μπεις στο γήπεδο. 

Έξω στο γήπεδο υπήρχε φασαρία, χαμός, καπνογόνα και ένας από την κερκίδα πήδηξε πάνω στη φυσούνα και αυτή λύγισε. Ήσουν εκεί σε μια περίεργη κατάσταση, αν το έβλεπες απ’ έξω φαινόταν απειλητικό. Από κει και πέρα έχουμε ζήσει πολύ χειρότερα πράγματα».

Δείτε στο 41:25 όλα όσα δήλωσε ο Πέτρος Κόκκαλης για το ντέρμπι της ντροπής στη Ριζούπολη:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.