ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Κορυφαίος ξανά ο Τσέριν, θετική εμφάνιση από Βέρμπιτς – Καλός και ο Μάγκνουσον

Όλα όσα έκαναν οι τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στις νίκες των ομάδων τους για την 2η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2024.

Παναθηναϊκός: Κορυφαίος ξανά ο Τσέριν, θετική εμφάνιση από Βέρμπιτς - Καλός και ο Μάγκνουσον

Η Σλοβενία των Βέρμπιτς, Τσέριν και Σπόραρ επικράτησε με 2-0 του Σαν Μαρίνο εντός έδρας και έκανε το 2/2.

Τόσο ο Άνταμ Τσέριν όσο και ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς ξεκίνησαν βασικοί στην αναμέτρηση της Σλοβενίας με το Σαν Μαρίνο. Ο Τσέριν ήταν ο MVP των γηπεδούχων στη σημερινή νίκη. Έπαιξε στην μεσαία γραμμή και έφτιαχνε όλο το παιχνίδι της ομάδας του και ζήτημα είναι να έκανε έστω και ένα λάθος καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Από την άλλη, θετικό ήταν το πρόσημο για τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς που έπαιξε για 82 λεπτά. Είχε συμμετοχή στο 1-0 της ομάδας ενώ πραγματοποίησε αρκετές πετυχημένες προσωπικές ενέργειες. Το μόνο που του έλειψε από το σημερινό ματς ήταν το γκολ. Στο πρώτο μέρος αγωνίστηκε ως αριστερός εξτρέμ ενώ στο δεύτερο έπαιξε στο δεξί άκρο της επίθεσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έπαιξε καθόλου ο Σπόραρ, που έμεινε στον πάγκο.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.911 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καλός ήταν και ο Μάγκνουσον στο 7-0 της Ισλανδίας εκτός έδρας επί του Λίχτενσταιν. Καθάρισε όλες τις φάσεις ο στόπερ του τριφυλλιού, ενώ έφτιαχνε όλο το παιχνίδι της ομάδας του από την αμυντική γραμμή. Στο 65΄ όλα είχαν κριθεί και γι΄ αυτό έγινε αλλαγή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.