ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκπομπές

Χριστινάκη στο P24.gr: «Μοναδική η στήριξη του κόσμου και της διοίκησης – Στο μυαλό μας μόνο το πρωτάθλημα τώρα» (Vid)

Η Ελεάννα Χριστινάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Panathinaikos24 TV αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου, στην υγεία που βγάζει ο Παναθηναϊκός, στους λόγους που επέστρεψε στο τριφύλλι, ενώ αναφέρθηκε και στους τραυματισμούς της που την έκαναν πιο δυνατή.

Χριστινάκη στο P24.gr: «Μοναδική η στήριξη του κόσμου και της διοίκησης - Στο μυαλό μας μόνο το πρωτάθλημα τώρα» (Vid)

Η αθλήτρια μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Ελεάννα Χριστινάκη, παραχώρησε συνέντευξη στους Διονύση Δεσύλλα και Θάνο Νικολογιάννη.

Για περίπου 50 λεπτά η έμπειρη αθλήτρια μίλησε για τον χθεσινό τίτλο, για την στήριξη του κόσμου, αλλά και της διοίκησης του τριφυλλιού.

Παράλληλα, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην κόουτς Καπογιάννη, αλλά και στην Λολίτα Λύμουρα που τα πηγαίνει εξαιρετικά όπως είπε στο νέο της ρόλο.

Μεταξύ άλλων ανέφερε η Ελεάννα Χριστινάκη στο Panathinaikos24.gr:

Για τον χθεσινό τίτλο και το πως ήρθε η νίκη χθες: «Έχουμε παίξει αρκετές φορές με την Ελ. Μοσχάτου και ήταν διαφορετικό σκορ.Πρέπει να ξέρουν όλοι ότι αυτά τα νοκ άουτ παιχνίδια είναι εντελώς διαφορετικά, αλλά στο τέλος όλα πήγαν καλά και είμαστε χαρούμενες γι΄ αυτό τον τίτλο».

Για το αν τους άγχωσε το πρέπει: «Θα ήταν αποτυχία να μην πάρουμε αυτό τον τίτλο. Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός. Υπάρχουν παιχνίδια που λες ότι δεν βγαίνει τίποτα. Ένα από αυτά ήταν το χθεσινό. Ότι και να αλλάξαμε δεν έβγαινε τίποτα. Σίγουρα είχαμε στρες. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι δείξαμε πως έχουμε στόφα πρωταθλητή. Όταν έκαιγε η μπάλα πήραμε σωστές αποφάσεις. Όλες πιστεύαμε ότι θα κερδίσουμε. Είναι πολύ σημαντικό να λειτουργείς σωστά όταν η μπάλα καίει. Δείξαμε ότι έχουμε κάτι που χτίζεται. Είμαστε καινούργια ομάδα είναι πολύ δύσκολο να φτιάξεις αυτή η χημεία και αυτό πιστώνεται στην κόουτς Καπογιάννη. Χθες εστίασε στο ψυχολογικό κομμάτι τις οδηγίες της και αυτό είναι σημαντικό».

Για το αν θα βοηθήσει για τη συνέχεια και τους τελικούς με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα. Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας εκεί. Το κλίμα είναι πολύ καλό και είναι από τα καλύτερα που έχω συναντήσει. Και αυτές οι ομάδες που έχουν αυτά τα στοιχεία πετυχαίνουν στο τέλος».

Για το αν το χθεσινό τρόπαιο είναι ξεχωριστό για την ίδια: «Έχει σίγουρα ξεχωριστή θέση για μένα. Είναι το πρώτο Κύπελλο Ελλάδος που έχω κατακτήσει εγώ. Πριν 10 χρόνια ήμουν και στον τελικό που είχαμε παίξει με τον Αθηναϊκό και το είχαμε χάσει στο τελευταίο σουτ. Θυμάμαι να λέω να στον εαυτό μου ότι θα γυρίσω να πάρω αυτόν τον τίτλο και τα κατάφερα. Ήθελα να βάλω το λιθαράκι μου. Επαίξα τελικό σούπερ Καπ Ιταλίας, σούπερ καπ Ισπανίας με τη Βαλένθια, αλλά πιστεύω ότι ο χθεσινός τελικός Κυπέλλου ήταν ο πιο αγχωτικός. Ξέραμε ότι είμαστε καλή ομάδα, αλλά δεν έβγαινε τίποτα. Αυτό που μετράει βέβαια είναι η νίκη και ο τίτλος».

Για το αν είναι αουτσάιντερ ο Παναθηναϊκός στους τελικούς με Ολυμπιακό: «Το διαβάζω αρκετά και το λένε κάποιοι. Δεν έχω δει κάτι τέτοιο εδώ όσο καιρό είμαι στην ομάδα. Η αλήθεια είναι εγώ ποτέ δεν νιώθω έτσι. Εγώ λέω για μας ότι είμαστε φαβορί. Δεν είμαστε υποδεέστερες. Θα είναι δυνατά τα παιχνίδια και πιστεύω ότι θα κερδίσει αυτός που έχει την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Έχει καλή ομάδα ο Ολυμπιακός. Θα δούμε τόσο ανταγωνιστικούς τελικούς μετά από χρόνια».

Για την υποδοχή από τον κόσμο: «’Ηταν πάρα πολύ ωραίο. Χαίρομαι που δώσαμε χαρά στον κόσμο μας. Τους ευχαριστούμε πολύ και η στήριξη είναι πολύ σημαντική για μας. Ο κόσμος μας είναι ο 6ος παίκτης μας. Μακάρι να τους είχαμε και στο Κύπελλο. Ανυπομονώ να τους δούμε την Πέμπτη».

Για την στήριξη γενικότερα από τον κόσμο: «Στην Ελλάδα σίγουρα όχι. Δεν υπάρχουν καλύτεροι. Και στο εξωτερικό μπορώ να σας πω είμαστε ξεχωριστοί σαν ομάδα. Το πόσο παθιασμένοι είμαστε με την ομάδα. Γενικότερα νιώθουμε την στήριξη του κόσμου και της διοίκησης. Το περιβάλλον είναι πολύ ωραίο. Και στις δύσκολες στιγμές είναι δίπλα μας. Η επιτυχία αυτή πιστώνεται όχι μόνο σε μας που βάζουμε τα καλάθια, αλλά και σε όλους όσους τρέχουν από πίσω. Όλη αυτή η στήριξη με έχει εκπλήξει θετικά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.