ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Καταγγελία από Μπένετ για το επερχόμενο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ!

Τι ανέφερε ο Μπένετ στη συνάντηση των «6».

Καταγγελία από Μπένετ για το επερχόμενο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ!

Ειδικότερα, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε πως ο αρχιδιατητής δέχθηκε μήνυμα από ξένο ρέφερι προκειμένου να επιλεγεί αυτός να διευθύνει το σπουδαίο παιχνίδι για την 3η αγωνιστική των play-off της Super League στο ”Γ. Καραϊσκάκης”.

Παράλληλα, το στέλεχος του ”Δικεφάλου” υπογράμμισε πως ο Ιβάν Σαββίδης υποστηρίζει πως μόνο η ΚΕΔ είναι αρμόδια για την επιλογή των ρέφερι στα παιχνίδια και κανείς άλλος φορέας.

”Μετά από μία τετράωρη συνάντηση συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε. Παρά τα σφοδρά παράπονα που έχουμε αυτή τη σεζόν και στις προηγούμενες, ο κ. Σαββίδης εξέφρασε στήριξη στον κ. Μπένετ και στην ΚΕΔ ώστε να τελειώσει ομαλά η σεζόν και την άποψη ότι ο μόνος θεσμικός φορέας που μπορεί να φέρει ξένους διαιτητές είναι η ΚΕΔ. Καμία ομάδα και λίγκα δεν μπορεί να συμμετέχει σε αυτό”, ανέφερε στους εκπροσώπους του Τύπου, ο κ. Γκαγκάτσης για να προσθέσει:

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.558 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

”Είχαμε μία σοκαριστική καταγγελία – αποκάλυψη από τον κ. Μπένετ ο οποίος μας έδειξε στην οθόνη μήνυμα από ξένο διαιτητή, χωρίς να φαίνεται τ’όνομά του, ο οποίος αυτοπροτάθηκε να έρθει στον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ την επόμενη Τετάρτη. Αυτή η καταγγελία είναι σοβαρή. Ο κ. Μπένετ ανέφερε ότι έχει βρει διαιτητές γι’ αυτό το παιχνίδι και ο συγκεκριμένος εξέφρασε την επιθυμία του ν’ αλλάξουν οι διαιτητές και να έρθει ο ίδιος”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.