ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καταγγέλλει στις UEFA και FIFΑ τους Μαρινάκη-Καραπαπά η ΕΠΟ

Στην αντεπίθεση η ΕΠΟ και ο Τάκης Μπαλτάκος, σοβαρές καταγγελίες κατά των Μαρινάκη και Καραπαπά.

Καταγγέλλει στις UEFA και FIFΑ τους Μαρινάκη-Καραπαπά η ΕΠΟ

Έπειτα από τα όσα συνέβησαν στη σημερινή συνεδρίαση και τις αχαρακτήριστες συμπεριφορές των δύο παραγόντων του Ολυμπιακού, η ΕΠΟ περνάει στην αντεπίθεση.

Έχοντας στα χέρια της βίντεο αλλά και όσα κρατήθηκαν στα πρακτικά από τη σημερινή συνεδρίαση, η ΕΠΟ και ο Τάκης Μπαλτάκος, στέλνουν σε UEFA και FIFΑ, τα δύο στελέχη της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, καταγγέλλοντας τους για όσα συνέβησαν.

Ό,τι χειρότερο υπάρχει η ΕΠΟ»" />

Υπενθυμίζουμε την χυδαία επίθεση του Καραπαπά, με το βίντεο να είναι ξεκάθαρο και τις ύβρεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού, προς το πρόσωπο του προέδρου της ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκου. Παράλληλα υπάρχουν και οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη που ήρθαν να προστεθούν στη ρητορική της ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και σε όσα πρεσβεύει όλα αυτά τα χρόνια.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.419 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.