ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τάσος Νικολογιάννης

Ο μάγκας Παναθηναϊκός απέναντι στη χυδαιότητα

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την μάγκικη στάση του Παναθηναϊκού απέναντι στην χυδαιότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου που είδαμε και χθες.

Ο μάγκας Παναθηναϊκός απέναντι στη χυδαιότητα

Η σύσκεψη που έγινε μετά από πρόσκληση των Μπένετ, Μπαλτάκου προχθές έδειξε το που έχουμε φθάσει σαν ελληνικό ποδόσφαιρο. Εδειξε ακόμα, ότι ο Παναθηναϊκός ξεχωρίζει και είναι κόντρα σε αυτή την χυδαιότητα. Φάνηκε και χθες, φαίνεται και όλη την χρονιά, ότι ο Παναθηναϊκός πάει με τον σωστό, με τον υγιή τρόπο να πάρει το πρωτάθλημα. Ούτε πετώντας φούστες στον πρόεδρο της ΕΠΟ, ούτε μπουκάροντας στα αποδυτήρια των διαιτητών, ούτε κάνοντας bulling σε διαιτητές και παράγοντες. Πάει να το πάρει με το ποδόσφαιρό του, με το ήθος του, με τις αρχές του, με μία ομάδα, που βγάζει υγεία κόντρα στην αρρώστια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ακόμα και στην χθεσινή σύσκεψη, ο Παναθηναϊκός έστειλε το μήνυμά του, ότι δεν ανέχεται άλλους Νταμπάνοβιτς και πρότεινε να ζητηθεί από την ΟΥΕΦΑ και την ΦΙΦΑ να συνδράμουν, ώστε να έρθουν όσο το δυνατόν καλύτεροι ξένοι διαιτητές, αλλά η επιστολή δεν συντάχθηκε ποτέ, διότι ο Ολυμπιακός αποχώρησε δίνοντας πιο πριν ένα χυδαίο σόου. Επίσης ο Παναθηναϊκός ζήτησε οι ξένοι διαιτητές να είναι από τα δέκα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι από Μαυροβούνιο και άλλες τέτοιες χώρες. Αυτά τα ζήτησε ο Παναθηναϊκός χωρίς να δώσει σόου, δείχνοντας το επίπεδό του σαν σύλλογος. Επίπεδο, που δεν έχουν αυτοί που ξεπέρασαν κάθε χυδαιότητα χθες και το κοκορεύονται κιόλας. Αυτοί, που δεν αντέχουν το 50-50 και δεν αντέχουν να είναι δεύτεροι. Και από την στιγμή, που δεν είναι πρώτοι προτιμούν να κάνουν μπάχαλο το πρωτάθλημα, παρά να το αφήσουν να εξελιχθεί και να το πάρει ο καλύτερος.

Από κει και πέρα ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να παλεύει με το ποδόσφαιρό του κόντρα στην αρρώστια του ελληνικού ποδοσφαίρου, που την είδαμε και την προηγούμενη Κυριακή με την πιστολιά, που έφαγε από τον Νταμπάνοβιτς στο ματς με την ΑΕΚ.

Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες!
Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες! 1.640 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός αποδεδειγμένα διδάσκει ήθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο και οι υγιείς φίλοι του ποδοσφαίρου, που δεν αντέχουν χυδαία και σεξιστικά σόου και απειλές και τραμπούκες σε διαιτητές, επιθυμούν να δικαιωθεί η προσπάθεια του μεγαλύτερου συλλόγου της Ελλάδας. Τώρα το γεγονός, ότι κάποιοι για να αποφύγουν να σπάσουν αυγά μιλάνε για τοξικότητα και δεν ξεχωρίζουν τον Παναθηναϊκό ο κόσμος τους ακούει και τους κρίνει.

Η ομάδα την Κυριακή παίζει ένα παιχνίδι με τον Βόλο στην Λεωφόρο, που θέλει μεγάλη προσοχή διότι είναι και μετά από διακοπή. Η Λεωφόρος θα είναι γεμάτη και η ομάδα πρέπει να κάνει το καθήκον της και να πάρει μία νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στον τελικό στόχο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.