ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός βραβεύει τις γυναίκες για την κατάκτηση του Κυπέλλου!

Την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού, η οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας την περασμένη εβδομάδα αναμένεται να βραβεύσει απόψε (28/3) η «πράσινη» ΚΑΕ.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός βραβεύει τις γυναίκες για την κατάκτηση του Κυπέλλου!

Οι «πράσινοι» στο ημίχρονο του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου, για την Ευρωλίγκα, θα τιμήσουν την ομάδα μπάσκετ γυναικών για την πρόσφατη επιτυχία της με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Μία κίνηση η οποία εκτός από ουσιαστική θα έχει και χαρακτήρα συσπείρωσης ολόκληρης της «πράσινης» οικογένειας.

Πέρα από την σημαντική βράβευση, οι αθλήτριες και το τεχνικό τιμ, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ακόμα μια φορά την αποθέωση από τον κόσμο που θα βρεθεί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.