ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

16 χρόνια από τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου

Σαν σήμερα, 29 Μαρτίου του 2007 λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα βόλεϊ γυναικών Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για το Κύπελλο Ελλάδος, σκοτώνεται στην Παιανία από μαχαίρι ο 25χρονος Μιχάλης Φιλόπουλος.

16 χρόνια από τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου

Ο άτυχος οπαδός του Παναθηναϊκού ξεψύχησε στην Λεωφόρο Λαυρίου, κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων. 

Την επόμενη ημέρα, η πολιτεία θα αποφασίσει την αναβολή όλων των αγώνων των ομαδικών αθλημάτων για δύο εβδομάδες.

Το πανό με την προσωπογραφία του Μιχάλη Φιλόπουλου συνοδεύει τον Παναθηναϊκό σε κάθε του παιχνίδι, με τους οπαδούς του «τριφυλλιού» να μην τον ξεχνάνε ποτέ.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ