ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πήρε φωτιά το κρεβάτι ασθενούς στο Νοσοκομείο του Ρίου! (pic)

Φωτιά ξέσπασε σε στρώμα κρεβατιού στην Α' ορθοπεδική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, το πρωί της Τετάρτης.

Πήρε φωτιά το κρεβάτι ασθενούς στο Νοσοκομείο του Ρίου! (pic)

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας dete.gr στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της πυροσβεστικής και συγκεκριμένα πέντε οχήματα και το κλιμακοφόρο. Είναι άγνωστο μέχρι ώρας για ποιο λόγο προκλήθηκε η φωτιά.

Πληροφορίες ότι ασθενής άναψε τσιγάρο

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες του tempo24 άτομο που νοσηλευόταν στο δωμάτιο, πιθανόν άναψε τσιγάρο με αποτέλεσμα να πιάσουν φωτιά τα σεντόνια και η κουρτίνα του δωματίου και να προκληθούν σημαντικές ζημιές.

Από το δωμάτιο άρχισαν να βγαίνουν καπνοί ενώ και ο ασθενής φαίνεται να κάλεσε σε βοήθεια με αποτέλεσμα παρευρισκόμενοι στον ίδιο χώρο να κινηθούν άμεσα και με χρήση πυροσβεστήρα και να τη σβήσουν. Ο νοσηλευόμενος έχει υποστεί εγκαύματα από τη φωτιά.

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 9.938 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ύστερα από την παρέμβαση της Πυροσβεστικής, η κατάσταση τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.