ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Καλμαζίδης: «Δεν αποτελεί δικαιολογία η εμφάνισή μας» (Vid)

Όλα όσα δήλωσε ο Γιάννης Καλμαζίδης, αμέσως μετά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με το Μαρκόπουλο.

Καλμαζίδης: «Δεν αποτελεί δικαιολογία η εμφάνισή μας» (Vid)

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-1 σετ από το Μαρκόπουλο, με τον Γιάννη Καλμαζίδη να είναι δυσαρεστημένος για την εικόνα της ομάδας του, αλλά τόνισε πως τίποτα ακόμα δεν έχει τελειώσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Καλμαζίδης:

«Κάθε παιχνίδι είναι τεστ αντοχής και δυνάμεων. Σίγουρα θέλαμε τους 6 βαθμούς στα 2 τελευταία ματς. Έγιναν αρκετά λάθη σήμερα, δεν πιέσαμε από το σερβίς. Δεν είναι δικαιολογία αλλά δεν κρίνεται σήμερα η σεζόν, θα κριθεί στα πλέι οφ».

Δεν μπορέσαμε να καλύψουμε τις ισορροπίες που χάθηκαν»" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.