ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πανό-ντροπή στο ΣΕΦ για τη δολοφονία Φιλόπουλου (Pic)

Εικόνα που προκαλεί αποτροπιασμό, με την «ευαίσθητη» Ευρωλίγκα να μην αντιδρά.

Πανό-ντροπή στο ΣΕΦ για τη δολοφονία Φιλόπουλου (Pic)

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται κόντρα στη Βιλερμπάν και στις εξέδρες του ΣΕΦ αναρτήθηκε από τους οπαδούς των ερυθρολεύκων ένα κατάπτυστο πανό με ξεκάθαρο μήνυμα, για τη σημερινή μαύρη επέτειο από τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου στα θλιβερά επεισόδια της Λ. Λαυρίου το 2007.

Σε ένα γήπεδο όπου έχουν αναρτηθεί και άλλα κατάπτυστα κατά το παρελθόν, η «ευαίσθητη» Ευρωλίγκα δεν παρενέβη, ώστε αυτή η ντροπή που αναρτήθηκε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού να κατέβει άμεσα.

Η εικόνα μιλάει από μόνη της…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.