ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Nα φέρει τη σειρά των τελικών στα μέτρα του

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα στις 18:30 τον Ολυμπιακός στο κλειστό γυμναστήριο "Παύλος Γιαννακόπουλος" για τον δεύτερο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Παναθηναϊκός: Nα φέρει τη σειρά των τελικών στα μέτρα του

Ώρα τελικών για την ομάδων μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού.

Οι “πράσινες” λίγες μόλις ημέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδα κόντρα στην Ελευθερία Μοσχάτου, υποδέχονται στο κλειστό της Λεωφόρου τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο των δευτέρων τελικών της Α1 μπάσκετ, έχοντας ως στόχο την ισοφάριση της σειράς η οποία αυτή την στιγμή βρίσκεται στο 2-1 υπέρ των “ερυθρολεύκων”.

Η ψυχολογία για την ομάδα της Ελένης Καπογιάννη, είναι στα ύψη μετά και το πρώτο τρόπαιο της σεζόν, όμως το έργο πλέον είναι αρκετά διαφορετικό, καθώς η ομάδα του Πειραιά, θα τα παίξει όλα για όλα ώστε να “καθαρίσει” το τρόπαιο.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.065 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκτός αναμένεται να μείνει και πάλι η Στάστιντι Ριντ η οποία δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό στη μέση.

Όσον αφορά την προϊστορία, αυτή θα είναι η πέμπτη φορά που τίθενται αντιμέτωπες φέτος οι δύο «αιώνιοι», με την κάθε ομάδα να μετράει από δύο νίκες.

Το Game 3 της σειράς είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή (02/04, 13:00) στο ΣΕΦ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.