ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Δικαίωση στην επιτροπή εφέσεων

Δεκτή έγινε η έφεση του Παναθηναϊκού αναφορικά με την ποινή που του είχε επιβληθεί στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο!

Παναθηναϊκός: Δικαίωση στην επιτροπή εφέσεων

Δικαίωση για τον Παναθηναϊκό!

Η έφεση των “πρασίνων” που κατατέθηκε για την τιμωρία που επιβλήθηκε για όσα διαδραματίστηκαν στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ έγινε δεκτή, με το πρόστιμο που είχε επιβληθεί να μειώνεται.

Αναλυτικά: «Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μεταρρυθμίζει την υπ’ αρίθμ. 73/2023 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League.

Επιβάλλει στην εκκαλούσα ΠΑΕ τις ποινές: α) της απώλειας του επίδικου αγώνα με την ΠΑΕ Κηφισιά, ο οποίος διεξήχθη στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Super League 2, με τέρματα 0-3, β) την αφαίρεση 5 βαθμών από την τρέχουσα και 5 βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο και, γ) συνολική χρηματική ποινή 31.250 ευρώ.

Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μεταρρυθμίζει την υπ’ αρίθμ. 188/2023 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός: α) χρηματική ποινή ύψους 3.000 ευρώ για παράβαση του άρθρου 15 παρ. 1α ΠΚ, β) χρηματική ποινή ύψους 4.000 ευρώ για παράβαση του άρθρου 15 παρ. 1γ ΠΚ, γ) χρηματική ποινή ύψους 4.000 ευρώ για παράβαση του άρθρου 15 παρ. 2 περ.α ΠΚ και δ) χρηματική ποινή ύψους 2.000 ευρώ για παράβαση του άρθρου 15 παρ. 3 περ.α ΠΚ.

Καθορίζει τη συνολική χρηματική ποινή για την εκκαλούσα ΠΑΕ στο ύψος των 8.500 ευρώ (αγώνας της 26.1.2023, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, για το Κύπελλο Ελλάδος Novibet).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.