ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Μητσοτάκης το πήρε πάνω του: Ζήτησε από τον Τσεφεριν ελίτ διαιτητές!

Συνομιλία με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν είχε ο πρωθυπουργός, ζητώντας ελίτ διαιτητές για τη συνέχεια των playoffs.

Ο Μητσοτάκης το πήρε πάνω του: Ζήτησε από τον Τσεφεριν ελίτ διαιτητές!

Παρέμβαση του πρωθυπουργού για το θέμα της διαιτησίας της Stoiximan Super League.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ” o Kυριάκος Μητσοτάκης, πήρε επάνω του φλέγον ζήτημα των ελίτ διαιτητών με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή των playoffs.

Aναλυτικά το δημοσίευμα:

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.245 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«ο Κυρ. Μητσοτάκης αποφάσισε να παρέμβει δραστικά έπειτα από όσα συμβαίνουν. Συνομίλησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν και του έθεσε ευθέως το θέμα των όσων συμβαίνουν με τη διαιτησία στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, με αποτέλεσμα αυτό να κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα. Κατά την πηγή μου, ο Πρωθυπουργός ζήτησε από τον κ. Τσέφεριν να αποστέλλονται στην Ελλάδα, προκειμένου να διευθύνουν τους κρίσιμους, για την τύχη του πρωταθλήματος, αγώνες των play off της Super League, διαιτητές από την ελίτ της ευρωπαϊκής διαιτησίας, από το λεγόμενο «πάνω ράφι», ώστε, όπως τόνισε στον συνομιλητή του, να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος της UEFA, πάντα κατά την ίδια πηγή, η εγκυρότητα της οποίας δεν επιδέχεται την παραμικρή αμφισβήτηση, αναγνώρισε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, ειδικά μετά τις τελευταίες διαιτησίες ξένων διαιτητών, και δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο αίτημα, το οποίο αποτελεί και ομόθυμο αίτημα του υγιούς τμήματος του ελληνικού ποδοσφαίρου… Εν αναμονή λοιπόν. Κυριακή κοντή γιορτή…»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.