ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σερέλης: «Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις-Δεν σκεφτόμαστε το αρνητικό σερί»

Την άμυνα χαρακτήρισε ως σημαντικότερο όπλο για τον Παναθηναϊκό, ο Χρήστος Σερέλης ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για τη Euroleague.

Σερέλης: «Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις-Δεν σκεφτόμαστε το αρνητικό σερί»

Tην προετοιμασία του ενόψει της αυριανής (31/3) εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, συνεχίζει ο Παναθηναϊκός, με τον προπονητή της ομάδας, Χρήστο Σερέλη, να δίνει τα στοιχεία εκείνα τα οποία θα χρησιμεύσουν περισσότερο για τη νίκη.

Μεταξύ άλλων ο Έλληνας coach τόνισε ότι η άμυνα θα είναι το “κλειδί” της αναμέτρησης, ενώ ξεκαθάρισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες δεν έχουν στο μυαλό τους το αρνητικό σερί κόντρα στον “αιώνιο” αντίπαλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.583 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Προσπαθούμε να μην σκεφτόμαστε καν αυτό το σερί. Νομίζω ότι το ίδιο ισχύει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τον τρόπο που προσεγγίζουν το ντέρμπι. Το ανέφερα νωρίτερα, τα παιχνίδια είναι ξεχωριστά για εμάς. Και επειδή ακριβώς μιλάμε για ένα ξεχωριστό παιχνίδι, πρέπει να προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε με όλες τις δυνάμεις μας.

Πάντα θα υπάρχει η αιώνια κόντρα ανεξάρτητα με την κατάσταση των ομάδων… Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και πολλές φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα, το αποτέλεσμα καθορίζεται ανάλογα με τη ψυχολογία που αποκτά κάθε ομάδα έναντι της άλλης».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού, είπε: «Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα μου πρέπει να είναι πολύ δυνατή στην άμυνα. Πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένοι. Το έχω πει πολλές φορές. Το καλύτερο και πιο δυνατό σημείο του Ολυμπιακού δεν είναι τα plays που εκτελεί αλλά ο τρόπος που διαχειρίζεται την κατάσταση μετά από τα plays. Επομένως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα για 24″, είναι πολύ σημαντικό αυτό.

Το δεύτερο κομμάτι έχει να κάνει με το ότι έχει βρει τρόπους, με την άμυνά του και τις αλλαγές, να προβληματίσει όλες τις ομάδες. Πρέπει κι εκεί να χτυπήσουμε στο σωστό σημείο, με τις σωστές επιλογές ώστε να μην δώσουμε εύκολα καλάθια στον Ολυμπιακό. Πολλές φορές έχει γίνει αυτό μέσα στην χρονιά… Ένα επτάλεπτο – οκτάλεπτο του Ολυμπιακού άλλαζε το παιχνίδι».

Τέλος, δήλωσε: «Θεωρώ πως όλοι στην ομάδα ξέρουν πόσο σημαντικά είναι αυτά τα παιχνίδια, άσχετα με το αν δεν έχουν να μας προσφέρουν τίποτα βαθμολογικά… Έχουν όμως να προσφέρουν στο πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό στα μελλοντικά παιχνίδια που μπορεί να προκύψουν στο πρωτάθλημα».

Πρασίνων»" />Πρασίνων»" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...