ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μποχωρίδης: «Nα κάνουμε επιτέλους δύο συνεχόμενα καλά ματς»

Στο αρνητικό σερί με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, την έλλειψη σταθερότητας του Παναθηναϊκού, αλλά και τα στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στη νίκη στο ΣΕΦ αναφέρθηκε ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Μποχωρίδης: «Nα κάνουμε επιτέλους δύο συνεχόμενα καλά ματς»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα γκαρντ:

Για το αρνητικό σερί απέναντι στον Ολυμπιακό: «Το έχω απαντήσει και στο παρελθόν αυτό και θα επαναλάβω ότι όταν μπαίνουμε στο παιχνίδι δεν το σκεφτόμαστε. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, δεν έχουμε το μυαλό μας στα προηγούμενα. Παίζουμε σε μια σκληρή έδρα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και θέλουμε από την αρχή να δείξουμε ότι θα παίξουμε με ενέργεια και μέσω της άμυνάς μας να πάρουμε τη νίκη»

Σχετικά με την έλλειψη σταθερότητας της ομάδας του είπε: «Σίγουρα, δεν έχουμε σταθερότητα. Θέλουμε επιτέλους να κάνουμε δύο καλά παιχνίδια συνεχόμενα. Τώρα, σχετικά με το πως μπορεί να λυθεί αυτό, δεν είμαστε για να λέμε λόγια. Θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο όπως πρέπει».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν μια νίκη στο ντέρμπι μπορεί να διαγράψει την εικόνα που έχει η ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν, ανέφερε ότι: «Δεν μπορούμε να τα διαγράψουμε. Έχουμε κάνει αρκετά άσχημα παιχνίδια τα οποία είναι εκεί. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάμε μπροστά. Τον πιο σημαντικό στόχο τον έχουμε μπροστά μας. Θέλουμε από εδώ και πέρα να δείξουμε διαφορετική εικόνα σε όλα τα παιχνίδια, τόσο απέναντι στον Ολυμπιακό όσο και γενικότερα. Έχουμε κάνει κάποιες ήττες, ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα, οι οποίες είναι ανεπίτρεπτες και θέλουμε αυτό να το αλλάξουμε».

Δήλωση που ανάβει φωτιές από τον Ρούμπιο
Δήλωση που ανάβει φωτιές από τον Ρούμπιο 31.607 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ