ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Επιστροφή Κουρμπέλη, Ιωαννίδη και έμφαση στην τακτική

Mε τρεις σημαντικές επιστροφές αλλά και μια απουσία συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Κορωπί ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Βόλο.

Παναθηναϊκός: Επιστροφή Κουρμπέλη, Ιωαννίδη και έμφαση στην τακτική

Την προετοιμασία του ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Βόλο (2/4, 18:00) συνέχισε με πρωινή προπόνηση στο Κορωπί την Πέμπτη (30/3) ο Παναθηναϊκός.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είδε τον Φώτη Ιωαννίδη και τον Δημήτρη Κουρμπέλη να ενσωματώνονται κανονικά στο πρόγραμμα μετά και την απουσία τους λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής, ενώ αντίθετα ο Τιμοτέους Πούχατς έμεινε και πάλι εκτός λόγω ίωσης.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και κυκλοφορία της μπάλας. Το δελτίο Τύπου: “Με αρκετές επιστροφές πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης» η προπόνηση του Παναθηναϊκού. Στο πρόγραμμα της ομάδας ενσωματώθηκαν οι Κουρμπέλης, Ιωαννίδης, Σπόραρ. Αντίθετα απουσίασε λόγω ίωσης ο Πούχατς.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι τακτικής.”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...