ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Φαβορί ο Ιωαννίδης για 11άδα – Δεν έχει αντιδράσει στην τοξικότητα η κυβέρνηση»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, όπως το μετάφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Νικολογιάννης: «Φαβορί ο Ιωαννίδης για 11άδα - Δεν έχει αντιδράσει στην τοξικότητα η κυβέρνηση»

Τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει της Κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού κόντρα στο Βόλο, για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

Σχολιάζοντας το tweet του Γιάννη Αλαφούζου ο Τάσος Νικολογιάννης ανέφερε: «Είναι ξεκάθαρο ότι όσα συνέβησαν στη συνάντηση των “έξι” είναι ντροπή και δημιουργούν μια κατάσταση τοξική για την οποία δεν έχει αντιδράσει η κυβέρνηση».

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στο νέο sold out που έκαναν οι οπαδοί της ομάδας για το ματς τονίζοντας ότι στάθηκαν δίπλα της ακόμα και τις στιγμές που αυτή έκανε «κοιλιά» ενώ έδωσε και ορισμένες συντεταγμένες αναφορικά με τα πλάνα του Σέρβου τεχνικού για την ενδεκάδα, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Φώτης Ιωαννίδης συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες για την ενδεκάδα: «Είναι μεγάλη η δίψα του κόσμου για το πρωτάθλημα αλλά και η ικανοποίηση του για ότι έχει δημιουργήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Η στήριξη ήταν μεγάλη ακόμα και κατά την περίοδο που ο Παναθηναϊκός γνώρισε ήττα με 3-0 στην έδρα του από τον ΠΑΟΚ. Ο Σπόραρ λογικά θα έρθει από τον πάγκο και ο Ιωαννίδης έχει περισσότερες πιθανότητες για την ενδεκάδα».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.927 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.