ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Σκεφτόμαστε μόνο τον ημιτελικό»

Όλα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Σκεφτόμαστε μόνο τον ημιτελικό»

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το δήμο της Καλαμάτας και την ομοσπονδία για τη διοργάνωση του final 4. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και είναι τιμή να βρισκόμαστε σε ένα Final 4. Για την τοπική ομάδα ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή άνοδο.

Σε αυτή τη διοργάνωση βρίσκονται οι ομάδες που απέδωσαν το καλύτερο βόλεϊ. Δεν υπάρχουν φαβορί. Όλες οι ομάδες έχουν τις ιδέες πιθανότητες.

Όσον αφορά την ομάδα μου έχουμε ένα δύσκολο αγώνας. Σκεφτόμαστε μόνο τον ημιτελικό. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ μας νίκησε τις προηγούμενες δυο φορές που αναμετρηθήκαμε και στο ημιτελικό θέλουμε να πάρουμε μια άτυπη ρεβάνς για τις ήττες που προηγήθηκαν».

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 1.746 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...