ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Ώρα Κυπέλλου και… εκδίκησης

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζει στον ημιτελικό του Final 4 της Καλαμάτας τον ΠΑΟΚ (21:15).

Παναθηναϊκός: Ώρα Κυπέλλου και... εκδίκησης

Για το Κύπελλο στην Καλαμάτα ο Παναθηναϊκός!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, αντιμετωπίζουν απόψε στον ημιτελικό του Final 4 τον ΠΑΟΚ έχοντας στόχο τη νίκη που θα τους στείλουν στον ημιτελικό και η οποία θα “σβήσει” ουσιαστικά τις δύο διαδοχικές ήττες για τα playoffs της Volley League.

Aυτή θα είναι η 8η φετινή αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων με τον Παναθηναϊκό να έχει το πάνω χέρι καθώς έχει επικρατήσει στις πέντε.

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα καθώς όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και αποφασισμένοι για να διεκδικήσουν τον δεύτερο τίτλο στη σεζόν.

Η τελευταία φορά που βρέθηκαν αντιμέτωποι στο Κύπελλο ήταν το 2019, όταν ο Δικέφαλος (που κατέκτησε τον τίτλο στην Ιεράπετρα) απέκλεισε στους προημιτελικούς το τριφύλλι, ενώ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός είχαν βρεθεί αντιμέτωποι και στον ημιτελικό του 2003 (final-8) που είχε φιλοξενηθεί και πάλι στο κλειστό Τέντα στην Καλαμάτα (ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει με 3-1).

Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός προκριθεί, θα αγωνιστεί στον τελικό το Σάββατο 1 Απριλίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.