ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Kρεμάει» τα παπούτσια του από τα 30 και γίνεται… σχολιαστής ο Μπεκ!

Την απόφαση να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα σε ηλικία μόλις 30 ετών, έλαβε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Ούφε Μπεκ

«Kρεμάει» τα παπούτσια του από τα 30 και γίνεται... σχολιαστής ο Μπεκ!

Πολλοί θα τον θυμούνται κυρίως για τους τραυματισμούς του και λιγότερο για τα αγωνιστικά του πεπραγμένα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού!

Ο Ούφε Μπεκ, αποκτήθηκε από το “τριφύλλι” το καλοκαίρι του 2019 και αποχώρησε το 2022 έχοντας καταγράψει μόλις 16 συμμετοχές στις οποίες σκόραρε μόλις μια φορά.

Ωστόσο ο Δανός εξτρέμ που παραμένει χωρίς ομάδα εδώ και περίπου 9 μήνες φαίνεται πως έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις για το μέλλον του, αφού είναι έτοιμος να ρίξει “αυλαία” στην ποδοσφαιρική του καριέρα σε ηλικία μόλις 30 ετών.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μπεκ, μάλιστα, δεν θα μείνει άνεργος για πολύ, αφού σκέφτεται να ακολουθήσει μια άλλη καριέρα, αυτή του σχολιαστή στην τηλεόραση.

«Είναι λίγο νωρίς να πω γι’ αυτό. Μόλις έκανα τα πρώτα παιχνίδια μου στην τηλεόραση. Νομίζω θα έχει πλάκα να το προσπαθήσω. Σκέφτομαι αρκετά πράγματα που θα ήθελα να κάνω και ένα από αυτά είναι να ασχοληθώ με αυτό το αντικείμενο», ανέφερε σε σχετικές δηλώσεις επί του θέματος ο Μπεκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.