ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Προπόνηση σε ήπιο ρυθμό – Ξανά απών ο Πούχατς

Σε ήπιο ρυθμό πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού την Παρασκευή (31/3) στο Κορωπί, με τον Πούχατς να παραμένει εκτός.

Παναθηναϊκός: Προπόνηση σε ήπιο ρυθμό - Ξανά απών ο Πούχατς

Με ακόμη μια προπόνηση στο Κορωπί συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με τον Βόλο για τη 2η αγωνιστική των playoffs.

Οι “πράσινοι” ακολούθησαν πιο ήπιο πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε rondo και παιχνίδι με την μπάλα, ενώ στο τέλος δόθηκε έμφαση στην κατοχή. Στην προπόνηση συμμετείχαν οι Σπόραρ, Ιωαννίδης και Κουρμπέλης, ενώ αντίθετα και πάλι εκτός έμεινε ο Τιμοτέους Πούχατς που συνεχίζει να νοσεί με ίωση.

Το «τριφύλλι» θα ολοκληρώσει αύριο (01/04) το πρωί την προετοιμασία του για παιχνίδι με τον Βόλο στη Λεωφόρο και ακολούθως ο Γιοβάνοβιτς θα ανακοινώσει την αποστολή.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.440 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το δελτίο Τύπου:

Σε πιο ήπιο ρυθμό κινήθηκε το πρόγραμμα της προπόνησης την Παρασκευή το πρωί στο «Γ. Καλαφάτης». Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και fun game και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Απών λόγω ίωσης ήταν ο Πούχατς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.