ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καπογιάννη: «Θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας»

Η τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ελένη Καπογιάννη, φρόντισε να στείλει το δικό της μήνυμα για τη συνέχεια της σειράς και καταρχήν για το παιχνίδι της Κυριακής (2/4) στο ΣΕΦ.

Καπογιάννη: «Θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας»

Παρά την πικρία της για την ήττα της ομάδας η τεχνικός του Παναθηναϊκού αφού στάθηκε στους λόγους που δεν ήρθε το 2-2 στη σειρά των τελικών των playoffs με τον Ολυμπιακό φροντίσε να στείλει άμεσα το μήνυμά της για το επόμενο παιχνίδι της Κυριακής στο ΣΕΦ.

Διαβάστε τη συνέντευξη εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.