ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Απογοήτευση και αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρώτο σετ, ωστόσο στη συνέχεια δεν συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, με τον ΠΑΟΚ να κάνει την ανατροπή και να παίρνει τη νίκη (3-1) και το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Απογοήτευση για το «τριφύλλι» που είδε να μένει εκτός σε ακόμα ένα στόχο τη φετινή σεζόν.

Παναθηναϊκός: Απογοήτευση και αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρώτο σετ, ωστόσο στη συνέχεια δεν συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, με τον ΠΑΟΚ να κάνει την ανατροπή και να παίρνει τη νίκη (3-1) και το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Απογοήτευση για το «τριφύλλι» που είδε να μένει εκτός σε ακόμα ένα στόχο τη φετινή σεζόν.

Το ματς

Ο τυπικά γηπεδούχος ΠΑΟΚ ήταν αυτός που προηγήθηκε νωρίς με 3-1, αλλά ο Παναθηναϊκός άμεσα ισοφάρισε (3-3) και προσπέρασε στη συνέχεια με 4-5, ύστερα από την πρώτο άσσο του Φράγκου. Οι επιθέσεις του «τριφυλλιού» ήταν επιτυχημένες και έτσι η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έφτασε στο +2 (5-7).

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 403 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το προβάδισμα άλλαξε για μία ακόμα φορά χέρια, αφού ο «δικέφαλος» έφτασε στο 11-10 με άσσο του Βαν Ντεν Ντρις, όμως το μπλοκ του Παναθηναϊκού μίλησε και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους «πράσινους» με 14-15.

Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο πρώτο σετ, αλλά στο πιο κρίσιμο σημείο ο ΠΑΟΚ ξέφυγε με 20-17, έπειτα από μπλοκ του Ράπτη στον Ερνάντες. Ο Κουβανός πήγε στο σερβίς και πήρε το αίμα του πίσω μειώνοντας σε 20-19, για να ισοφαρίσει (20-20) και πάλι το «τριφύλλι» με μπλοκ του Ρανγκέλ.

Ο ΠΑΟΚ μπόρεσε να ξεφύγει και πάλι με 22-20, ωστόσο ο Παναθηναϊκός επέστρεψε, ισοφαρίζοντας σε 24-24 ύστερα από μπλοκ-άουτ του Κόβαρ. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την ανατροπή με μπλοκ του Πετρέα σε πρώτο χρόνο του ΠΑΟΚ και με 25-27 έκαναν το 0-1 στα σετ.

Με το «καλημέρα» του δεύτερου σετ ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα με 2-0, αλλά ο Ερνάντες ήταν «καυτός» και με άσσο αποκατέστησε την ισορροπία στο σκορ (3-3). Η πίεση από το σερβίς του «δικεφάλου» έφερε προβλήματα στην «πράσινη» υποδοχή και σε συνδυασμό με κάποια επιτυχημένα μπλοκ των «ασπρόμαυρων» έβαλαν μπροστά τον ΠΑΟΚ με 7-4, αναγκάζοντας τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο να καλέσει τάιμ άουτ.

Τα λάθη των «πρασίνων» έφεραν τους τυπικά γηπεδούχους για πρώτη φορά στο +5 (13-8), με τον Κωστόπουλο να περνά στη θέση του Φράγκου. Το «τριφύλλι» δεν είχε ρυθμό και λύσεις στην επίθεση με αποτέλεσμα ο «δικέφαλος» να διαμορφώσει το 16-9 και ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος να καλέσει το δεύτερο τάιμ άουτ στο σετ.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατέθεσε τα όπλα αφού μείωσε σε 21-16, αλλά η διαφορά ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να καλυφθεί με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να διαμορφώσει το 25-17 και να ισοφαρίσει σε 1-1 τα σετ.

Στο τρίτο σετ ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 6-1, την ώρα που ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος είχε ήδη πάρει το πρώτο του τάιμ άουτ. Ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση μειώνοντας σε 7-4 ύστερα από άσσο του Πετρέα, αλλά αποδείχτηκε προσωρινή αφού με άσσο του Γιόρνα και με τη βοήθεια της τύχης ο «δικέφαλος» έφτασε σε double σκορ (12-6 και 14-7).

Ο ΠΑΟΚ στην τελική ευθεία του σετ μπήκε έχοντας προβάδισμα με 20-14, όμως ο Κόβαρ με άσσο ολοκλήρωσε ένα μίνι σερί υπέρ των «πράσινων» που έφερε το σκορ στο 22-18. Η αντίδραση του «τριφυλλιού» δεν είχε συνέχεια και έτσι οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν στο 25-20, παίρνοντας το προβάδισμα με 2-1 στα σετ.

Το τέταρτο σετ ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστικό στην αρχή του, αφού οι δύο ομάδες ακολουθούσαν η μία την άλλη (6-5). Ο ΠΑΟΚ συντηρούσε μία μικρή διαφορά δύο πόντων (8-6), αφού ο Βαν Ντεν Ντρις συνέχιζε να κάνει καλό παιχνίδι, αλλά μόλις το «πράσινο» μπλοκ λειτούργησε καλύτερα ήρθε στο προσπέρασμα για το «τριφύλλι» (10-12), με τον Φράγκο να δίνει σημαντικούς πόντους.

Η απόδοση του Έλληνα ακραίου είχε ανέβει κατακόρυφα και έτσι ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 11-14, αλλά ξανά το «τριφύλλι» δεν διατήρησε το προβάδισμα επιτρέποντας στον ΠΑΟΚ να προσπεράσει με 17-16 και ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος να καλέσει άμεσα τάιμ άουτ.

To 21-18 από άσσο του Βουλκίδη έδινε σημαντικό προβάδισμα στον ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να μείνουν ζωντανοί και μείωσαν σε 23-22 όμως ο ΠΑΟΚ με 25-22 έφτασε στη νίκη.

Τα σετ: 25-27, 25-17, 25-20, 25-22.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...