ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Γιάκομπσεν: «Ο αντίπαλος έπαιξε καταπληκτικά – Δεν πήραμε εύκολους πόντους» (Vid)

Όλα όσα είπε ο αρχηγός της ομάδας του Παναθηναϊκού, Άξελ Γιάκομπσεν, αμέσως μετά τη λήξη του ημιτελικού κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Γιάκομπσεν: «Ο αντίπαλος έπαιξε καταπληκτικά - Δεν πήραμε εύκολους πόντους» (Vid)

Ο Άξελ Γιάκομπσεν σημείωσε πως το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ κρίθηκε στην καταπληκτική άμυνα και την καλή υποδοχή του «δικεφάλου».

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του «τριφυλλιού»:

«Τόσο στην υποδοχή, αλλά κυρίως στην άμυνα ο ΠΑΟΚ έπαιξε καταπληκτικά. Δεν μας έδινε εύκολους πόντους και πρέπει να τους δώσουμε τα εύσημα για αυτό που έκαναν σήμερα».

Για το που θα κριθεί ο τελικός Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: «Είναι δύο πολύ διαφορετικές ομάδες. Ο ΠΑΟΚ θέλει να έχει πολλές επαφές, ο Ολυμπιακός έχει δυνατό σερβίς και θέλει τον γρήγορο πόντο και σίγουρα θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι».

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 400 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...