ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Το συγκινητικό ντοκιμαντέρ – αφιέρωμα του Panathinaikos24.gr για τον Γιάννη Κυράστα (Vid)

Το Panathinaikos24.gr τιμά την μνήμη του Γιάννη Κυράστα και θυμάται όσα είχαν εξομολογηθεί στον Πάνο Καραουλάνη, η σύζυγος του Ρούλα και μικρότερη του κόρη Βέρα.

Το συγκινητικό ντοκιμαντέρ – αφιέρωμα του Panathinaikos24.gr για τον Γιάννη Κυράστα (Vid)

Η 1η Απρίλη του 2004 θα μείνει για πάντα χαραγμένη, ως μια ημέρα που ένας ξεχωριστός άνθρωπος που αγάπησε και αγαπήθηκε περνούσε στο πάνθεον της ιστορίας.

Το Panathinaikos24.gr, 19 χρόνια μετά το θάνατο του Γιάννη Κυράστα σας θυμίζει όλα όσα είχαν πει το 2017 η μικρή του κόρη Βέρα και η σύζυγος του Ρούλα, σε μια συνέντευξη-εξομολόγηση, στον Πάνο Καραουλάνη.

Η Ρούλα Κυράστα , θυμήθηκε ιστορίες από τη γνωριμία μαζί του, το γάμο, τα δύο παιδιά, αλλά και την πορεία του στο ποδόσφαιρο. Συγκινείται όταν αναφέρεται στο τελευταίο στάδιο της ζωής του, με τις επεμβάσεις και τις επισκέψεις στο νοσοκομείο.

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Ο Λινγκρ, ο Πρεσιάδο και οι υπόλοιποι – Πού αλλού θα ενισχυθεί το τριφύλλι
Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Ο Λινγκρ, ο Πρεσιάδο και οι υπόλοιποι – Πού αλλού θα ενισχυθεί το τριφύλλι 6.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο αφιέρωμα, για πρώτη φορά μίλησε δημοσίως για τον πατέρα της και η δεύτερη κόρη του Γιάννη, Βέρα ανασύροντας από τη μνήμη της εικόνες, αλλά και τα λόγια που της έλεγε ο πατέρας της.

Κοινός παρονομαστής στα λόγια των δύο γυναικών της καρδιάς του, ήταν ο χαρακτήρας, η πίστη και ο τρόπος που αντιμετώπιζε τον κόσμο, ο Γιάννη Κυράστας. Η αυθεντική ψυχή του, αλλά και η αγάπη του προς την οικογένειά του και το ποδόσφαιρο.

Θυμηθείτε όσα είχαν πει για τον αείμνηστο Γιάννη Κυράστα η σύζυγος και η μικρή του κόρη

ΣΧΟΛΙΑ