ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Το συγκινητικό ντοκιμαντέρ – αφιέρωμα του Panathinaikos24.gr για τον Γιάννη Κυράστα (Vid)

Το Panathinaikos24.gr τιμά την μνήμη του Γιάννη Κυράστα και θυμάται όσα είχαν εξομολογηθεί στον Πάνο Καραουλάνη, η σύζυγος του Ρούλα και μικρότερη του κόρη Βέρα.

Το συγκινητικό ντοκιμαντέρ - αφιέρωμα του Panathinaikos24.gr για τον Γιάννη Κυράστα (Vid)

Η 1η Απρίλη του 2004 θα μείνει για πάντα χαραγμένη, ως μια ημέρα που ένας ξεχωριστός άνθρωπος που αγάπησε και αγαπήθηκε περνούσε στο πάνθεον της ιστορίας.

Το Panathinaikos24.gr, 19 χρόνια μετά το θάνατο του Γιάννη Κυράστα σας θυμίζει όλα όσα είχαν πει το 2017 η μικρή του κόρη Βέρα και η σύζυγος του Ρούλα, σε μια συνέντευξη-εξομολόγηση, στον Πάνο Καραουλάνη.

Η Ρούλα Κυράστα , θυμήθηκε ιστορίες από τη γνωριμία μαζί του, το γάμο, τα δύο παιδιά, αλλά και την πορεία του στο ποδόσφαιρο. Συγκινείται όταν αναφέρεται στο τελευταίο στάδιο της ζωής του, με τις επεμβάσεις και τις επισκέψεις στο νοσοκομείο.

Στο αφιέρωμα, για πρώτη φορά μίλησε δημοσίως για τον πατέρα της και η δεύτερη κόρη του Γιάννη, Βέρα ανασύροντας από τη μνήμη της εικόνες, αλλά και τα λόγια που της έλεγε ο πατέρας της.

Κοινός παρονομαστής στα λόγια των δύο γυναικών της καρδιάς του, ήταν ο χαρακτήρας, η πίστη και ο τρόπος που αντιμετώπιζε τον κόσμο, ο Γιάννη Κυράστας. Η αυθεντική ψυχή του, αλλά και η αγάπη του προς την οικογένειά του και το ποδόσφαιρο.

Θυμηθείτε όσα είχαν πει για τον αείμνηστο Γιάννη Κυράστα η σύζυγος και η μικρή του κόρη

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.