ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Μέσα» ο Σπόραρ για Βόλο – Η αποστολή

Στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τέθηκε ο Άντραζ Σπόραρ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο. Αναλυτικά η αποστολή.

Παναθηναϊκός: «Μέσα» ο Σπόραρ για Βόλο - Η αποστολή

Την τελευταία του προπόνηση ενόψει της αυριανής αναμέτρηση με τον Βόλο στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, ανακοίνωσε τους 21 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεση του, με τον Άντραζ Σπόραρ, να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή. Επιστροφή και για τον Ζβόνιμιρ Σάρλια που ξεπέρασε το πρόβλημα στο γόνατο.

Εκτός έμειναν, ο τιμωρημένος Τσόκαϊ αλλά και ο κλινήρης Πούχατς.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.257 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η αποστολή:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Ο Τσόκαϊ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ.

Tο δελτίο Τύπου:

Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Βόλο. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, συνέχισαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Απών λόγω ίωσης ήταν ο Πούχατς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Ο Τσόκαϊ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.