ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Επιστροφή Π.Καλαϊτζάκη, εκτός Ουόλτερς, Πονίτκα και Τόμας

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης επέστρεψε σε ρυθμό προπονήσεων με τον Παναθηναϊκό, την ώρα που οι Νέιτ Ουόλτερς, Ματέους Πονίτκα και Ματ Τόμας έμειναν εκτός.

Παναθηναϊκός: Επιστροφή Π.Καλαϊτζάκη, εκτός Ουόλτερς, Πονίτκα και Τόμας

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, στο ντέρμπι της 32ης αγωνιστικής της Euroleague, στρέφοντας την προσοχή του στην εντός έδρας αναμέτρηση της Basket League κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας (02/04, 15:45).

Ο Χρήστος Σερέλης είδε τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη να επιστρέφει σε αγωνιστικό ρυθμό με την υπόλοιπη ομάδα, την ίδια ώρα που οι Νέιτ Ουόλτερς, Ματέους Πονίτκα και Ματ Τόμας παραμένουν εκτός με προβλήματα τραυματισμών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.