ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Nα μείνει ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου

Τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζει σήμερα στις 14:00 στην Αίθουσα 5 του ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός, για τους τελικούς της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Παναθηναϊκός: Nα μείνει ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου

Τη νίκη που θα τον βάλει ξανά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος θα αναζητήσει σήμερα στις 14.00 ο Παναθηναϊκός στην Αίθουσα 5 του ΣΕΦ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό!

Οι “πράσινες” λίγο μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, θέλουν να κάνουν το ντεμαράζ απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο και να φύγουν από το Φάληρο με το ροζ φύλλο ώστε να μειώσουν τη σειρά των τελικών της Α1 μπάσκετ γυναικών στο 3-2, μετά και την ήττα στο κλειστό γυμναστήριο “Παύλος Γιαννακόπουλος”.

Η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη ήταν ανταγωνιστική και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, ενώ στον δεύτερο τελικό είχε αποκτήσει και μία πολύ καλή διαφορά στο σκορ, την οποία έχασαν στα τελευταία λεπτά. Σε κάθε περίπτωση, το σύνολο της Ελένης Καπογιάννη πηγαίνει στο Φάληρο με σκοπό να κάνει το πρώτο βήμα και να μείνει ζωντανό στην κατάκτηση του τίτλου. Αν τα καταφέρουν οι Κυπελλούχες, θα φιλοξενήσουν το επόμενο ματς την Πέμπτη (6/4, 18:30) στο «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 244 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Ελληνίδα προπονήτρια δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς η Τσάστιντι Ριντ επέστρεψε στον προηγούμενο τελικό με δική της ευθύνη και εκτός απροόπτου θα είναι ξανά παρούσα.

Θυμίζουμε ότι ο τίτλος του πρωταθλητή κρίνεται στις 4 νίκες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.