ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Το δίλημμα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα

Ένα δίλημμα για τη βασική ενδεκάδα που θα παρατάξει στον αγώνα με τον Βόλο (18:00, Cosmote Sport 1) έχει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς,

Παναθηναϊκός: Το δίλημμα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα

Με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της Stoiximan Super League θα υποδεχθεί τον Βόλο σήμερα στις 18:00 ο Παναθηναϊκός για τη 2η αγωνιστική των playoffs.

Οι “πράσινοι” θέλουν να αποδείξουν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό φεγγάρι με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα για να πάρει το τρίποντο. Ο Σέρβος τεχνικός, πέρα της απουσίας του Τιμοτέους Πούχατς δεν “πονοκεφαλιάζει” ιδιαίτερα καθώς το μοναδικό του δίλημμα για την ενδεκάδα αφορά τον χώρο του κέντρου και συγκεκριμένα τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Αναφορικά λοιπόν με τους 11, οι επικρατέστεροι για φανέλα βασικού είναι οι Μπρινιόλι στην εστία, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ στην άμυνα, με τους Πέρεθ, Τσέριν στην μεσαία γραμμή και τους Μπερνάρ, Παλάσιος, Μαντσίνι και Ιωαννίδη στην επιθετική γραμμή.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.408 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά τη συμμετοχή του Κουρμπέλη, τόνισε πως θεωρεί ότι θα μείνει στον πάγκο και θα αγωνιστεί μόνο αν χρειαστεί, αφού ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια, ενώ ο Σπόραρ είναι ετοιμοπόλεμος και αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.