ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Το πιο ύπουλο ματς του Παναθηναϊκού στα playoffs το σημερινό με τον Βόλο»

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει της σημερινής (18:00) αναμέτρησης με τον Βόλο, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης!

Νικολογιάννης: «Το πιο ύπουλο ματς του Παναθηναϊκού στα playoffs το σημερινό με τον Βόλο»

Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» τόνισε ότι το σημερινό παιχνίδι είναι το πιο… ύπουλο για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς στα playoffs, αφού ο Βόλος δεν έχει να χάσει τίποτα. Παράλληλα ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να είναι πολύ καλός, συγκεντρωμένος, σοβαρός και αποτελεσματικός, έτσι ώστε να πάρει τη νίκη που θα του επιτρέψει να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Επιπλέον, μίλησε για την προετοιμασία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και την ενδεκάδα που πρόκειται να παρατάξει απόψε στην κατάμεστη Λεωφόρο, αναφέροντας ότι ο Κουρμπέλης αναμένεται να βρεθεί στον πάγκο, αφού έχει κάνει μόνο δύο προπονήσεις και υπάρχει το ρίσκο υποτροπής στον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Σπόραρ, τονίζοντας ότι θα βρίσκεται στον πάγκο και θα χρησιμοποιηθεί εφόσον χρειαστεί, ενώ απάντησε και σε ερώτηση για τα εισιτήρια του επερχόμενου μεγάλου ντέρμπι των «αιωνίων», το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 9 Απριλίου.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.711 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.