ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Καπογιάννη: «Το κεφάλι ψηλά, παλέψαμε με μαχητικό πνεύμα»

Όλα όσα ανέφερε η Ελένη Καπογιάννη μετά την ολοκλήρωση του τελικού με τον Ολυμπιακό.

Καπογιάννη: «Το κεφάλι ψηλά, παλέψαμε με μαχητικό πνεύμα»

Η προπονήτρια του Παναθηναϊκού είπε: «Εμείς δεν ήρθαμε εδώ να παραδοθούμε, ήρθαμε για να παλέψουμε. Τα δώσαμε όλα, φτάσαμε στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιαμε πάλι. Δε μπορώ να πω κάτι για τις αθλήτριές μου. Θέλω να τις συγχαρώ, κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια με ό,τι αντιξοότητες είχαμε και με τον τραυματισμό της Ριντ. Θέλω να συγχαρώ τις παίκτριές μου.

Το κεφάλι ψηλά, παλέψαμε με αξιοπρέπεια, με το μαχητικό μας πνεύμα. Παρουσιάσαμε πολύ καλό θέαμα αλλά πάλι στις λεπτομέρειες δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο που πήρε το πρωτάθλημα αλλά κι εμείς θεωρώ ότι είχαμε μια επιτυχημένη χρονιά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.