ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Πολύ κακό αποτέλεσμα, συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και πρέπει να συνεχίσουμε»

Το πρώτο σχόλιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αμέσως μετά το ισόπαλο (0-0) κόντρα στον Βόλο.

Γιοβάνοβιτς: «Πολύ κακό αποτέλεσμα, συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και πρέπει να συνεχίσουμε»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο «Απ. Νικολαΐδης» και τη γκέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Βόλο, επισήμανε πως πρόκειται για ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είναι δύσκολο παιχνίδι, ο Βόλος είχε όλους τους παίκτες έξω από την περιοχή. Θέλαμε ατομικές ενέργειες για να κάνουμε πράγματα επιθετικά. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι κάποιες ατομικές ενέργειες θα μας έδιναν αυτό που θέλαμε όμως δεν έγιναν, είχαμε τη μεγάλη στιγμή στο τέλος με το πέναλτι αλλά δε τα καταφέραμε. Είναι ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς, συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο αλλά συνεχίζουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.