ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Όλα τα ματς είναι κομβικά – Σήμερα δεν δημιουργήσαμε τις συνθήκες που έπρεπε»

Όλα όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά την ισοπαλία κόντρα στον Βόλο.

Γιοβάνοβιτς: «Όλα τα ματς είναι κομβικά - Σήμερα δεν δημιουργήσαμε τις συνθήκες που έπρεπε»

Ο Σέρβος τεχνικός, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης κόντρα στον Βόλο, ανέλυσε την κακή εικόνα που είχε η ομάδα του, επισήμανε πως όλα τα ματς που ακολουθούν για όλες τις ομάδες είναι κομβικά και τόνισε πως δεν είναι δυσαρεστημένος από τη συμπεριφορά των παικτών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Τι έφταιξε και η ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη και αν τα παιχνίδια αυτά για ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός απαγορεύεται να μην τα κερδίζει: «Σίγουρα αυτό το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλουμε. Γιατί οι ισοπαλίες με τις βαθμολογικές διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των ομάδων σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο.

Τώρα, σχετικά με το πρώτο σκέλος της ερώτησης, αυτό που έφταιξε ήταν πως παρά το γεγονός πως δείξαμε μεγάλη διάθεση και παρά το γεγονός πως δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερα προβλήματα, δεν είχαμε ατομικές προσπάθειες και ενέργειες τέτοιες που θα μας έδιναν το κάτι παραπάνω στην καλά οργανωμένη άμυνα του αντιπάλου.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.687 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ουσιαστικοί δεν ήμασταν παρά τις προσπάθειες που κάναμε και ειδικά όταν αντιμετωπίζουμε τέτοια συμπαγή ομάδα, θα έπρεπε να δημιουργήσουμε τέτοιες συνθήκες και τέτοιες προσπάθειες που δυστυχώς καταλήγανε στα χέρια του τερματοφύλακα, εκτός του πέναλτι που έγινε στις καθυστερήσεις».

Για την διακοπή του πρωταθλήματος και αν επηρέασε την ομάδα: «Σίγουρα κάθε διακοπή δεν είναι κάτι θετικό για εμάς. Ωστόσο είναι άσκοπο να το σκεφτόμαστε καθ΄ αυτό τον τρόπο. Έχω τονίσει την ποιότητα που έχει η ομάδα και τις επιλογές που έχει και αυτές έφταναν για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι.

Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο που δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε όλοι μαζί, αλλά δε νομίζω πως και ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν αρκετά υψηλός για να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα έπαιζε σε τέτοιο γήπεδο. Οι παίκτες μου έδειξαν διάθεση ως το τέλος, αλλά δικαιολογούνται και τα νεύρα που έβγαλαν εφόσον η ώρα περνούσε και δεν καταφέρναμε αυτό που θέλαμε. Δεν μπορώ να είμαι δυσαρεστημένος από τους παίκτες μου».

Για την εικόνα που έχει ο Παναθηναϊκός κόντρα σε χαμηλότερου επιπέδου ομάδας και να είναι κάτι που τον προβληματίζει: «Θεωρούσα και θεωρώ πάντα πως οι παίκτες μου θα πρέπει να παίρνουν περισσότερες πρωτοβουλίες ειδικά κόντρα σε ομάδες όπως ο Βόλος, αλλά θα έπρεπε να έχουμε περισσότερες ατομικές ενέργειες για να μας βοηθήσουν περαιτέρω στο παιχνίδι. Είναι πάρα πολύ σημαντικό κάθε παίκτης να μπορεί να δημιουργεί καταστάσεις κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Μας έλειψαν αρκετά από αυτά τα πράγματα σήμερα και αυτό ήταν εμφανές».

Για το ματς που ακολουθεί με αντίπαλο τον Άρη και είναι κομβικό για τη συνέχεια: «Έτσι όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα κάθε ματς μπορεί ναι είναι κομβικό. Και το προηγούμενο και το σημερινό, αλλά και το επόμενο με τον Άρη κλπ, είναι ξεχωριστά για εμάς. Εμείς παίζουμε για έναν πολύ υψηλό στόχο και επιζητούμε τις νίκες που θα μας φέρουν πιο κοντά σε αυτό, αλλά τα ισόπαλα ματς δεν είναι αυτά που θέλουμε για να φτάσουμε εκεί που πρέπει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.