ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σερέλης: «Αν ο Πονίτκα είναι υγιής δεν υπάρχει περίπτωση να κοπεί από τα Play Offs»

Όλα όσα δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης, αμέσως μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Απόλλωνα Πάτρας.

Σερέλης: «Αν ο Πονίτκα είναι υγιής δεν υπάρχει περίπτωση να κοπεί από τα Play Offs»

Ο Χρήστος Σερέλης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Απόλλωνα Πάτρας ανέφερε τους δύο στόχους που είχε το «τριφύλλι» στο ματς, ενώ μίλησε και για τον Ματέους Πονίτκα, ο οποίος αν ξεπεράσει τον τραυματισμό δεν υπάρχει περίπτωση να κοπεί από τα ματς των Play Offs.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σήμερα είχαμε δύο στόχους. Ο πρώτος ήταν να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι και να δώσουμε μία συνέχεια στις καλές εμφανίσεις που έχουμε τελευταία. Και ο δεύτερος να μοιράσουμε τον χρόνο συμμετοχής και να δώσουμε και στα παιδιά που δεν έχουν ως τώρα, αλλά και ανάσες στα παιδιά που έχουν τραβήξει κουπί στον τελευταίο μήνα και νομίζω τα καταφέραμε και τα δύο. Είχαμε καλά διαστήματα στην επίθεση και κακά διαστήματα στην άμυνα, αλλά κάναμε και ροτέισον για να είμαστε πιο φρέσκοι γιατί έχουμε και σε δύο μέρες ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι για την Basket League».

Για το κριτήριο της επιλογής της 6άδας των ξένων στα πλέι οφ: «Το πρώτο κριτήριο είναι η υγεία. Αν είμαστε όλοι υγιείς και είμαστε καλά θα μετρήσει μετά για κάποιο διάστημα να προπονηθούμε μαζί και να δούμε ποια 6άδα ξένων έχει την καλύτερη χημεία, γιατί είναι αλήθεια ότι έχουν γίνει κάποια λάθη σε κάποιες θέσεις και πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι όποια 6άδα ξένων αποφασίσουμε θα είναι έτοιμοι να παίξουν και να προσφέρουν».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.290 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Πονίτκα: «Κάθε μέρα που περνάει περιμένω κάποια ευχάριστα νέα, αλλά σε αυτή την εξίσωση ίσως πρέπει να πάρουμε αποφάσεις χωρίς να δούμε κάποιους παίκτες. Για μένα ο Πονίτκα, το είχα πει και πριν από κάνα 2 βδομάδες, είναι ένας πολύ κομβικός παίκτης της ομάδας. Δεν έχει σημασία αν σκοράρει, μπορεί να συνδέσει όλες τις θέσεις μεταξύ τους και τον θεωρώ πολύτιμο και εφόσον είναι στην ομάδα και υγιής δεν υπάρχει περίπτωση να κοπεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.