ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Βίντεο-ντοκουμέντο από την άγρια επίθεση σε οπαδούς του Ηρακλή (vid)

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από την επίθεση που δέχτηκαν οπαδοί του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.

Βίντεο-ντοκουμέντο από την άγρια επίθεση σε οπαδούς του Ηρακλή (vid)

Τα οπαδικά επεισόδια δεν έχουν τέλος στη Θεσσαλονίκη. Το βράδυ του Σαββάτου φίλοι του Ηρακλή δέχτηκαν άγρια επίθεση, σε κατάστημα εστίασης της Θεσσαλονίκης.

Το βίντεο της επίθεσης είναι σοκαριστικό, καθώς 15 άτομα επιτίθεται σε μια ολιγάριθμη παρέα οπαδών του Ηρακλή.

Οι δράστες άφησαν τις μηχανές τους και στη συνέχεια κινήθηκαν πεζοί προς το ουζερί, όπου κάθονταν οι πέντε οπαδοί του Ηρακλή.

Η βόμβα της χρονιάς: Αυτός θα είναι ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ μετά τον Ανδρουλάκη
Η βόμβα της χρονιάς: Αυτός θα είναι ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ μετά τον Ανδρουλάκη 36.720 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φορώντας κράνη και κουκούλες, άρχισαν να τους χτυπούν με ρόπαλα που είχαν μαζί τους. Μετά από περίπου ένα λεπτό, αποχώρησαν από το ουζερί, επιβιβάστηκαν στις μηχανές τους και εξαφανίστηκαν.

Ένας από τους οπαδούς του Ηρακλή τραυματίστηκε από την επίθεση.

Δείτε το βίντεο:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.