ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τελειώνει ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό!

Λιγοστεύουν οι ώρες του Ισπανού προπονητή στον πάγκο των ερυθρολεύκων.

Τελειώνει ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό!

Θέμα με την παραμονή του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού, βγαίνει από την επόμενη μέρα της ισοπαλίας (2-2) κόντρα στον Άρη.

Οι έντονες αποδοκιμασίες στο φινάλε της αναμέτρησης, έφεραν προ τετελεσμένων γεγονότων τον Ισπανό προπονητή που όπως τονίζει η πλευρά του Ολυμπιακού φαίνεται πως δεν μπορεί να διαχειριστεί τις ειδικές καταστάσεις που έχουν διαμορφωθεί στην ομάδα.

Κάπως έτσι, υπάρχει έντονη κινητικότητα γύρω από τον Μίτσελ που όλα δείχνουν πως δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού, λίγα 24ωρα πριν το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και σε αυτό που ακολουθεί με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Παναθηναϊκό.

«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ»
«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ» 4.490 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.