ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Πονίτκα και Ουόλτερς στη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό

Δεν θα ταξιδέψουν οι Ματέους Πονίτκα και Νέιτ Ουόλτερς με την υπόλοιπη αποστολή στη Ρόδο, για το ματς με τον Κολοσσό.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Πονίτκα και Ουόλτερς στη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό

Την προετοιμασία του για τον αυριανό (4/4) εξ’ αναβολής αγώνα κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός με μία προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

Για μία ακόμα φορά ο Χρήστος Σερέλης είδε τους Ματέους Πονίτκα, Νέιτ Ουόλτερς και Ματ Τόμας να μένουν εκτός προγράμματος λόγω τραυματισμών, με αποτέλεσμα όλοι να παραμείνουν στην Αθήνα, ενώ η αποστολή του «τριφυλλιού» πέταξε για τη Ρόδο.

Θυμίζουμε πως ο Ματ Τόμας εκτός του προβλήματα στη μέση που τον κρατάει εκτός, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της Basket League αφού δεν είναι δηλωμένος στη λίστα των επτά ξένων.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 15.711 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.