ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Αυτοκτονία η γκέλα με τον Βόλο, θα πρέπει να υπάρξει άμεση αντίδραση με Άρη»!

Τον απόηχο από την εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Βόλο μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Νικολογιάννης: «Αυτοκτονία η γκέλα με τον Βόλο, θα πρέπει να υπάρξει άμεση αντίδραση με Άρη»!

Το ρεπορτάζ από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού την επόμενη της εντός έδρας ισοπαλίας με τον Βόλο για τη 2η αγωνιστική των playoffs μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» σχολίασε αρχικά την εμφάνιση της ομάδας λέγοντας: «Δεν υπάρχει δικαιολογία. Είναι μεγαλύτερη «αυτοκτονία» και από τις ισοπαλίες με Ιωνικό και ΟΦΗ. Υπάρχει πρόβλημα όταν οι παίκτες που έχουν βαριά συμβόλαια δεν αποδίδουν στα κρίσιμα».

Στη συνέχεια δε, ανέφερε όσα θα πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια για να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ μετέφερε και τα νεότερα για τον τραυματισμό του Κώτσιρα: «Πλέον για να έχει πιθανότητες θα πρέπει να κάνει δύο νίκες στα επόμενα παιχνίδια. Σίγουρα από την αρχή της χρονιάς ο Γιοβάνοβιτς δεν έκανε κουβέντα για πρωτάθλημα αλλά με βάση την πορεία αν χαθεί θα είναι μεγάλη αποτυχία. Λογικά θα πάει με με Βαγιαννίδη κόντρα στον Άρη ο Παναθηναϊκός. Αύριο θα κριθεί η κατάσταση του Κώτσιρα που είχε ένα τράβηγμα στη γάμπα».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.687 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.