ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Ο αντίπαλος και το πρόγραμμα των playoffs στη Volley League γυναικών

Οι ημέρες και ώρες διεξαγωγής των πρώτων αγώνων του Παναθηναϊκού για τα play-off έγιναν γνωστές από την ΕΟΠΕ.

Παναθηναϊκός: Ο αντίπαλος και το πρόγραμμα των playoffs στη Volley League γυναικών

Τις ημερομηνίες αλλά και τις ώρες διεξαγωγής των αναμετρήσεων για τα playoffs της Volley League γυναικών ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ.

Ο Παναθηναϊκός που τερμάτισε στην τρίτη θέση της κανονικής διάρκειας θα αντιμετωπίσει τη Θέτιδα Βούλας με το πρώτο ματς να διεξάγεται εκτός έδρας.

Αναλυτικά: Σάββατο 8 Απριλίου

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.289 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

19:00 Θέτιδα Βούλας-Παναθηναϊκός (1ος αγωνας)

M. Τετάρτη 12 Απριλίου 17:00 Παναθηναϊκός-Θέτιδα Βούλας (2ος αγώνας)

Να τονιστεί πως το σύστημα διεξαγωγής διαφέρει φέτος, με τις ομάδες στα play-off να δίνουν δύο παιχνίδια και να δημιουργείται βαθμολογία όπως και στην regular season (3 βαθμοί για νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ, 2 βαθμοί για νίκη με 3-2 σετ, 1 βαθμό για ήττα με 2-3 σετ και μηδέν βαθμοί για ήττα με 1-3 και 0-3 σετ). Εάν με την βαθμολογία αυτή έχουν τους ίδιους βαθμούς, τότε μετά τη λήξη του 2ου αγώνα θα διεξάγεται Χρυσό Σετ στους 15 πόντους.

Οι νικητές της Α’ φάσης προκρίνονται στα ημιτελικά, ενώ οι ηττημένες ομάδες δεν θα δώσουν άλλους αγώνες και θα καταλάβουν τις θέσεις από 5 έως και 8 της τελικής βαθμολογίας στην regular season.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.