ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Συνελήφθη ο Τραμπ!

Εκτακτη επικαιρότητα.

Συνελήφθη ο Τραμπ!

Ο Ντόναλντ Τραμπ έφτασε στο γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν, όπου τέθηκε υπό κράτηση. Αναμένεται να δώσει τα δακτυλικά του αποτυπώματα στις Αρχές.

Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πως ο Ρεπουμπλικανός πρώην Πρόεδρος είναι αντιμέτωπος με 30 κατηγορίες. Οι περισσότερες σχετίζονται με την καταβολή 130.000 δολαρίων στην ηθοποιό ερωτικών ταινιών, Στόρμι Ντάνιελς προκειμένου εκείνη να μη μιλήσει για τη σύντομη σχέση που διατηρούσαν παλαιότερα.

Νωρίτερα, ένταση επικράτησε λίγη ώρα πριν από την ιστορική απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του Ντόναλντ Τραμπ σε δικαστήριο του Μανχάταν. Λίγη ώρα νωρίτερα ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ εξαπέλυσε επίθεση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εναντίον του συγκεκριμένου δικαστηρίου, υποστηρίζοντας πως ελέγχεται από τους Δημοκρατικούς.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 329.638 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Τραμπ ζήτησε η δίκη του να μεταφερθεί στο Staten Island της Νέας Υόρκης, σημειώνοντας ότι εκεί θα έχει μία δικαιότερη δίκη.

Έξω από το δικαστήριο του Μανχάταν επικράτησε ένταση με φανατικούς υποστηρικτές του Τραμπ να ζητούν «Δικαιοσύνη» για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ. Έξω από τα δικαστήρια βρέθηκαν και πολέμιοι του Τραμπ, που ζητούσαν την καταδίκη του.

Ένας διαδηλωτής φωτογραφήθηκε να κρατά ένα πλακάτ που έγραφε: «Κλειδώστε τον!». Είναι μία ευθεία αναφορά στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016, οπότε οι συμμετέχοντες στις συγκεντρώσεις του Τραμπ φώναζαν συχνά: «Κλειδώστε την!», αναφερόμενοι στην υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία Χίλαρι Κλίντον για τον κακό χειρισμό ευαίσθητων κυβερνητικών πληροφοριών. Ένας άλλος διαδηλωτής κατά του Τραμπ κρατούσε μια πινακίδα που έγραφε: «Trump 4 Prison».

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.