ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συγκλονίζει ο Έκι Γκονζάλεζ: «Μου ζήτησαν λεφτά για να μη με σκοτώσουν»!

Σοκάρει ο Έκι.

Συγκλονίζει ο Έκι Γκονζάλεζ: «Μου ζήτησαν λεφτά για να μη με σκοτώσουν»!

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ανέφερε δημοσίως πως το τελευταίο διάστημα δέχθηκε απειλές από εγκληματίες, οι οποίοι του ζήτησαν λεφτά απειλώντας τον με τη ζωή του!

«Πήρα ένα μήνυμα στο κινητό μου την περασμένη Δευτέρα. Άρχισαν να απαιτούν να πληρώσω 10 εκατομμύρια πέσος σε μια CBU με αντάλλαγμα να μην σκοτώσουν εμένα και την οικογένειά μου. Έκανα την καταγγελία. Έκαναν έρευνα, έκαναν ελεγχόμενη παράδοση το Σάββατο και τους έπιασαν», δήλωσε συγκεκριμένα ο Έκι.

«Εζεκιέλ, καταθέσε δέκα εκατομμύρια για να ζήσεις εσύ και η οικογένειά σου ήσυχα γιατί έχουμε όλες τις διευθύνσεις, φωτογραφίες, ονόματα και επώνυμα και όλες τις πληροφορίες για να σε πληγώσουμε πολύ», ανέφερε το μήνυμα που εστάλη στον Αργεντινό, που περιελάμβανε επίσης πληροφορίες ενός τραπεζικού λογαριασμού για τη μεταφορά των συμφωνηθέντων χρημάτων.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 88.587 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο δικηγόρος του Μαριάνο Σκάλια και ο εισαγγελέας Πάμπλο Σόκα ανέλαβαν δράση για το θέμα μαζί με την Αστυνομία και κατάφεραν να βρουν τους εγκληματίες: «Τους είμαι ευγνώμων, αλλά ζούμε μια άσχημη στιγμή. Ήταν καλοί, έδρασαν γρήγορα. Ας δούμε πόσο μακριά θα πάει. Είμαστε στα χέρια αυτής της έρευνας, αλλά η αλήθεια είναι ότι η στιγμή είναι άσχημη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...