ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Απόβαση τίτλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Toν Άρη αντιμετωπίζει απόψε (19:30) στη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός για την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Παναθηναϊκός: Απόβαση τίτλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο τίτλος περνά από τη Θεσσαλονίκη!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στις 19:30 στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τον Άρη, για την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας και θα τον κάνει να επιστρέψει και πάλι στα θετικά αποτελέσματα μετά το “σοκ” με τη λευκή ισοπαλία στη Λεωφόρο με τον Βόλο.

Οι “πράσινοι” θα αντιμετωπίσουν για τρίτη φορά τον Άρη τη φετινή σεζόν και θα έχουν οδηγό τις δύο προηγούμενες νίκες με τους “κίτρινους” στην κανονική διάρκεια με 1-0 στη Λεωφόρο και 2-1 στη συμπρωτεύουσα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.157 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δεν υπολογίζει τον Γιάννη Κώτσιρα που αποκόμισε αιμάτωμα στη γάμπα από το ματ με τον Άρη και τη θέση του θα πάρει ο Γιώργος Βαγιαννίδης. Επομένως οι επιλογές του Σέρβου τεχνικού αναμένεται να είναι, ο Μπρινιόλι στην εστία, με τους Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Σάρλια και Χουάνκαρ στην άμυνα. Στον άξονα Κουρμπέλης και Ρούμπεν Πέρεθ, ενώ μια θέση παίζεται μεταξύ του Μπερνάρ και του Τσέριν για το αρχικό σχήμα. Στην επίθεση η γνωστή τριάδα, Παλάσιος, Μαντσίνι και Ιωαννίδη.

Διαιτητής θα είναι ο Ούγγρος Μπόγκναρ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...