ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Γιάκομπσεν: «Mατς δίχως αύριο με τον ΠΑΟΚ»

Τη νίκη στην Πυλαία με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ έχει θέσει ως μοναδικό σκοπό ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ο Άξελ Γιάκομπσεν.

Γιάκομπσεν: «Mατς δίχως αύριο με τον ΠΑΟΚ»

Δηλώσεις για τον τρίτο ημιτελικό με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ παραχώρησε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Άξελ Γιάκομπσεν.

Ο Δανός πασαδόρος αφού ξεκαθάρισε ότι οι “πράσινοι” έχουν αφήσει πίσω τους τις τρεις διαδοχικές ήττες από τον “δικέφαλο του βορρά” ξεκαθάρισε ότι η νίκη στο ματς αποτελεί μονόδρομο για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ αυτή τη φορά για τον θεσμό του πρωταθλήματος. Για εμάς είναι ένα ματς δίχως αύριο και θέλουμε να κερδίσουμε προκειμένου να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα και να πάμε τη σειρά σε τέταρτο αγώνα. Ο αγώνας κυπέλλου για εμάς ανήκει στο παρελθόν και θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 449 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.